Contracte de muncă / parteneriat, documente pentru  licitație, rapoarte juridice

Încrederea dvs este importantă pentru noi atât în privința confidențialității cât și a exactității traducerilor noastre. Acesta este motivul pentru care lucrăm doar cu traducători profesioniști calificați, cu experiență vastă în traduceri juridice. Vă putem ajuta cu:

  • contracte de muncă / parteneriat
  • documente pentru licitații
  • rapoarte și reglementări juridice

Confidențialitate:

Respectarea confidențialitatii este o obligație pe care ne-o asumăm tacit. Dacă, totuși, doriți, suntem dispuși să semnăm un acord de confidențialitate.

Expertiză specializată:

Traducătorii noștri sunt experți în domeniul juridic dar întotdeauna vă  recomandăm să solicitați unui avocat din țara în cauză să revizuiască traducerea finalizată.

Economisiți timp și bani:

Uneltele CAT pe care le utilizăm ne permit să traducem rapid documente noi care au elemente comune cu traducerile anterioare. O colaborare constantă cu agenția noastră duce la crearea de “memorii de traducere” / translation memory (TM) care vă ajută să economisiți resurse importante.

Contactați-ne: +40765907706

office@paragraf.ro

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT