Contracte de munca / parteneriat, documente pentru  licitație, rapoarte juridice

Încrederea dvs este importantă pentru noi atât în privința confidențialității cât și a exactității traducerilor noastre. Acesta este motivul pentru care lucrăm doar cu traducători profesioniști calificați, cu experiență vastă în traduceri juridice. Vă putem ajuta cu:

  • contracte de muncă / parteneriat
  • documente pentru licitații
  • rapoarte și reglementări juridice

Confidentialitate:

Respectarea confidentialitatii este o obligatie pe care ne-o asumam tacit. Daca, totusi, doriti, suntem dispusi sa semnam un acord de confidentialitate.

Expertiza specializata:

Traducatorii nostri sunt experti in domeniul juridic dar intotdeauna va  recomandam sa solicitati unui avocat din tara in cauza sa revizuiasca traducerea finalizata.

Economisiti timp si bani:

Uneltele CAT pe care le utilizam ne permit sa traducem rapid documente noi care au elemente comune cu traducerile anterioare. O colaborare constanta cu agentia noastra duce la crearea de “memorii de traducere” / translation memory (TM) care va ajuta sa economisiti resurse importante.

Contactati-ne: +40765907706

office@paragraf.ro

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT